Slovenian Croatian English German Hungarian Italian Russian

Apartmaji, bungalovi in šotorišče Silva

prenocisca-apartmaji-silva-velika

Apartmajsko hišo smo v začetku leta 2021 energetsko sanirali, stavbno pohištvo, fasada, streha...., notranjost hiše je osvežena in tako lahko gostom ponudimo prijetno  bivanje. Leta 2008 smo stanovanjsko hišo preuredili v apartmajsko in jo v začetku leta 2009 predali temu namenu, na istem dvorišču je še ena stavba z lepo jedilnico, sobo in apartmajem, v spodnjem delu pa so sanitarije za šotorišče. Na voljo imamo 6 enot: 3 apartmaji, en studio in dve sobi, skupno 23 postelj. Apartmaji in studio imajo opremljeno kuhinjo, vsaka enota ima svojo kopalnico, televizijo, brezžično internetno povezavo. V prvem nadstropju je  apartma in studio z balkonom, ter ena soba, v drugem nadstropju je velik apartma (čez celo nadstropje) z velikim balkonom, z dvema spalnicama, dnevna soba - v njej so še tri postelje, jedilnica in večja kuhinja. Parkirni prostor je ob hiši.

Za apartmajsko hišo je majhno šotorišče, kjer je 5 dvoposteljnih bungalovov (, Pia, Žak, Lukas, Petra in Maja),in troposteljna bungalov - Gal, 2 velika šotora, ki stojita na lesenem podestu in je prekrita s slamo. Eden ima eno spalnico s tremi posteljami, drugi pa dve spalnici , v vsaki spalnici zakonska postelja.

V šotorišču je velik pokrit skupni prostor, kjer je na razpolago hladilnik z zmrzovalnikom, el.kuhalnik, el.roštilj in roštilj na drva oz. oglje, krušna peč, tekoča voda, mize in klopi in posebnost: sodček, kjer je vedno ohlajeno dobro prleško vino, ki si ga postreže vsak sam.

zunaj

Smo v osrčju Prlekije, od Bioterm Mala Nedelja in term Banovc oddaljeni slabih 9 km, nekaj manj od vinorodnega turističnega Jeruzalema. Le 3km je od nas oddaljeno Gajševsko jezero, kjer najdejo svoj mir ribiči, v vetrovnem vremenu pa tam uživajo surfarji. Mimo nas peljejo pohodne poti, kolesarske poti, trgovina je od nas le slabih 5min.hoje.

V vročih poletnih dneh se lahko osvežite v krasnem letnem bazenu v Ljutomeru za zelo sprejemljivo ceno. Tam so na razpolago tudi razna igrišča brezplačno.

 

 

Prenočišče / Sobe
Prenočišče / Sobe
Več...
Kontakt / Zemljevid
Kontakt / Zemljevid
Več...
Zanimivosti v okolici
Zanimivosti v okolici
Več...
Vodenje po poteh
Vodenje po poteh

Vreme pri nas

Cezanjevci

Facebook

facebook-logo

Sledi nam na facebooku

E novice

 1. Ime
  Vpišite ime
 2. E-pošta
  Manjka vnos
 3. Antispam(*)
  Antispam
  Invalid Input
 4. Prijava