IMGL7966

Mirno bivanje v energijsko obnovljeni hiši s popolnoma opremljenimi apartmaji in še več.”

Smo v osrčju Prlekije, od Bioterm Mala Nedelja in term Banovc oddaljeni slabih 9 km, nekaj manj od vinorodnega turističnega Jeruzalema. Le 3 km je od nas oddaljeno Gajševsko jezero, kjer najdejo svoj mir ribiči, v vetrovnem vremenu pa tam uživajo surfarji. Mimo nas peljejo pohodne poti, kolesarske poti, trgovina je od nas le slabih 5min hoje.

Apartmajsko hišo smo v začetku leta 2021 energetsko sanirali, stavbno pohištvo, fasada, streha….,

Notranjost hiše je osvežena in tako lahko gostom ponudimo prijetno bivanje. Leta 2008 smo stanovanjsko hišo preuredili v apartmajsko in jo v začetku leta 2009 predali temu namenu, na istem dvorišču je še ena stavba z lepo jedilnico, sobo in apartmajem, v spodnjem delu pa so sanitarije za šotorišče. Na voljo imamo 6 enot: 3 apartmaji, en studio in dve sobi, skupno 23 postelj. Apartmaji in studio imajo opremljeno kuhinjo, vsaka enota ima svojo kopalnico, televizijo, brezžično internetno povezavo. V prvem nadstropju je apartma in studio z balkonom, ter ena soba, v drugem nadstropju je velik apartma (čez celo nadstropje) z velikim balkonom, z dvema spalnicama, dnevna soba – v njej so še tri postelje, jedilnica in večja kuhinja. Parkirni prostor je ob hiši.

Za apartmajsko hišo je majhno šotorišče, kjer je 5 dvoposteljnih bungalovov (, Pia, Žak, Lukas, Petra in Maja),in troposteljna bungalov – Gal, 2 velika šotora, ki stojita na lesenem podestu in je prekrita s slamo. Eden ima eno spalnico s tremi posteljami, drugi pa dve spalnici , v vsaki spalnici zakonska postelja.

V šotorišču je velik pokrit skupni prostor, kjer je na razpolago hladilnik z zmrzovalnikom, el.kuhalnik, el.roštilj in roštilj na drva oz. oglje, krušna peč, tekoča voda, mize in klopi in posebnost: sodček, kjer je vedno ohlajeno dobro prleško vino, ki si ga postreže vsak sam.

Lastnika

bg-frontpage-Silva-vlado

Silva in Vlado

zanesljiva.

sl_SISlovenian