Soba za razvajanje

Diskretna soba z lastnim vhodom. Že sam pogled iz hodnika v sobo in kopalnico ti daje občutek prijetnosti in sproščenosti.Sobo lahko najamete za 3 ure ali pa kar čez noč. Cena za 3 ure je 70€! Možen prihod ob 18. uri. Kontaktiraj nas če bi rezerviral samo za 3ure in ne čez noč!

Dvoposteljna soba (2+0)

Ta dvoposteljna soba je v naši nastanitvi najmanjša, ampak ima vse, kar potrebuješ: TV za ravnim, hladilnik, grelec vode, nekaj posode in kopalnico s tuš banjo.

Studio (2+0)

Zelo prijeten studio. Na balkonu se ob jutranjih žarkih sonca prebudite ob pogledu na gozd, vinograd in kamp.Kuhinca, TV za ravnim zalonom. Ločen WC od kopalnice, kjer je tudi tuš kabina.

Troposteljni apartma (3+0)

Troposteljni apartma z večjim balkonom na zahodni strani. Primeren za manjšo družino, saj sta kuhinja in soba povezani. Iz spalnice, kjer je tudi TV z ravnim zaslonom, je na eni strani vhod na balkon, na drugi strani pa v kopalnico s tuš banjo.

Apartma Maja (4+1)

Apartma Maja je v prvem nadstropju s svojim vhodom. Dnevni prostor s kuhinjo povezuje hodnik z dvema spalnicama, ter kopalnico (kjer je tudi večja banja) z ločenim WC-jem. V dnevnem prostoru je TV z ravnim zaslonom, na hodniku pa je nameščena klimatska naprava. Ta apartma imajo zelo radi otroci zaradi večjega hodnika, kjer se lahko igrajo

Apartma Petra (7+0)

Apartma v drugem nadstropju in zajema celo nadstropje, tako da lahko vidite na vse strani. Najlepši pogled je iz balkona, kjer sega pogled vse do Murske Sobote. V apartmaju sta dve spalnici, dnevni prostor s kavčem in foteljem, televizorjem z ravnim zaslonom, v podaljšku so tri ležišča (pograd in enojna postelja). Kuhinja opremljena, tudi s pečico, z jedilno mizo, WC in kopalnica z večjo banjo sta ločena. Z balkona gledate sončni zahod, ki je tukaj nekaj posebnega.
sl_SISlovenian

Rezerviraj sedaj

Rezerviraj sedaj

Rezerviraj sedaj

Rezerviraj sedaj

Rezerviraj sedaj

Rezerviraj sedaj

Rezerviraj sedaj

Rezerviraj sedaj

Rezerviraj sedaj

Rezerviraj sedaj

Rezerviraj sedaj

Rezerviraj sedaj