Šotor 2 (3+0)

Stoji na lesenem podestu in je prekrit s slamo. V šotoru sta dve spalnici, v eni je zakonska postelja, v drugi enojna postelja. Med obema spalnicama je večji prostor, kje je mizica in stoli. Tukaj je možno tudi dodatno ležišče.

*Zraven je vključen skupni prostor z kuhinjo in skupne sanitarije.*

Šotor 1 (3+0)

Šotor stoji na lesenem podestu in je prekrit s slamo. Sam šotor je velik, stojne višine. V pokritem predprostoru uživate na dveh foteljih.

*Zraven je vključen skupni prostor z kuhinjo in skupne sanitarije.*

Soba za razvajanje

Diskretna soba z lastnim vhodom. Že sam pogled iz hodnika v sobo in kopalnico ti daje občutek prijetnosti in sproščenosti.
Sobo lahko najamete za 3 ure ali pa kar čez noč. Cena za 3 ure je 70€!
Možen prihod ob 18. uri.
Kontaktiraj nas če bi rezerviral samo za 3ure in ne čez noč!

Studio (2+0)

Zelo prijeten studio. Na balkonu se ob jutranjih žarkih sonca prebudite ob pogledu na gozd, vinograd in kamp.
Kuhinca, TV za ravnim zalonom. Ločen WC od kopalnice, kjer je tudi tuš kabina.

Apartma Maja (4+1)

Apartma Maja je v prvem nadstropju s svojim vhodom. Dnevni prostor s kuhinjo povezuje hodnik z dvema spalnicama, ter kopalnico (kjer je tudi večja banja) z ločenim WC-jem. V dnevnem prostoru je TV z ravnim zaslonom, na hodniku pa je nameščena klimatska naprava. Ta apartma imajo zelo radi otroci zaradi večjega hodnika, kjer se lahko igrajo

Apartma Petra (7+0)

Apartma v drugem nadstropju in zajema celo nadstropje, tako da lahko vidite na vse strani. Najlepši pogled je iz balkona, kjer sega pogled vse do Murske Sobote.
V apartmaju sta dve spalnici, dnevni prostor s kavčem in foteljem, televizorjem z ravnim zaslonom, v podaljšku so tri ležišča (pograd in enojna postelja). Kuhinja opremljena, tudi s pečico, z jedilno mizo, WC in kopalnica z večjo banjo sta ločena. Z balkona gledate sončni zahod, ki je tukaj nekaj posebnega.

sl_SISlovenian